lördag 7 november 2009

Exorcism i köksträdgården

Med en trädgård full av oknytt: gastar, vampyrer, gengångare och onda horndjur, finns det bara en sak att göra för att freda sitt hus.

Man får plantera riktigt mycket vitlök.

Sätta vitlök gör man dessutom med fördel på hösten, oavsett hur kall, mörk och jävlig den är. Som nu till exempel. Idag ska vi ägna oss åt att genomföra denna nödvändiga säkerhetsåtgärd i den till huset närbelägna Köksträdgården.


"Exorcising Ghosts"

Vi har skaffat oss hela fyra olika sorters sättvitlök. Vår förhoppning är att vi med så många olika varianter ska ha skaffat oss en näst intill heltäckande försäkring mot alla tänkbara gastar och deras avarter. Vi tror att Thermidrom är en allsidig lök som väcker anstöt hos de flesta vampyrer, medan till exempel Corail och Printanor fungerar bäst mot de gengångare som härstammar från Jurtjyrkogården. Flavor däremot, är enligt ryktet effektiv mot närgångna fiberduksgastar.

Som de ansvarstagande konsumenter vi är hoppas vi kunna dokumentera denna vetenskapliga studie och dela med oss av resultatet någon gång efter midsommar nästa år.

5 kommentarer:

 1. Va, nu när vampyrer är så på modet?

  SvaraRadera
 2. Asch, trenden vänder snart igen och vi gillar att vara före vår tid.

  SvaraRadera
 3. Det är väl ingen med hörntänder som vågar närma sig Arboarkticum efter det här.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Ehh...? Du själv?... har inte du hörntänder alltså?

  SvaraRadera
 5. Tyvärr! De Onda Horndjuren äter vitlök!
  Ha´t himla gôrgôtt i alla fall
  Nina

  SvaraRadera