söndag 15 november 2009

Pyntsöndag

Men vad är nu detta??? I Lunden lyser plötsligt röda små kulor i novemberregnet.


Kulörta kulor...

Det finns säkert de som hävdar att detta skulle vara någon form av svamp. Ett annat förslag är att det är Dennis som bestämt sig för att det är dags att börja julpynta. Välj själva!


Det vackraste en glupsk liten nötväcka vet?

5 kommentarer:

 1. Jag tror självklart på att det är julpynt, julälskare som jag är ;-). Allt har två sidor, och det gäller ju att vara positiv, fast det är klart.. om det är ett svampangrepp så kanske man måste göra nåt åt det, eller?

  SvaraRadera
 2. Vi väljer nog också att gå på julpyntslinjen ;-) Igår gick ju startskottet för stora julmarknads-racet i Norduppland - det är nog det som inspirerat Dennis!

  SvaraRadera
 3. Julpynt, helt klart. Tänk bara att det alltid måste börja redan i november. Jag misstänker att Dennis varit på Drottninggatan strax söderöver och inspirerats.

  SvaraRadera
 4. Hallå kära bloggkollegor, det där ser ut som en typisk barnsjukdom alternativt tonårsfinnar. Vem är den drabbade?

  Vad anbelangar Dennis förmåga till julpysslande är jag tveksam till hans konstnärliga egenskaper, trots hans kreativa frösådder. Kanske Denise har något att göra med detta?

  Hälsningar

  Dr Dolittle

  SvaraRadera
 5. Åhå, så det är dags att leka doktor nu. Läckert! Tja i såna fall kan vi berätta att patienten är en japansk träddödare.

  Arbetsfördelningen hemma hos Dennis och Denise är något oklar, men vad vi är helt säkra på är att ingen av dem någonsin varit utsocknes. Jo, förresten. Dennis flög fel en gång på fyllan och hamnade i Östervåla. Rolf fick komma och hämta honom på flakmoppe och sedan dess har Dennis passat sig noga för liknande äventyr.

  SvaraRadera