måndag 19 oktober 2009

Baden baden bland bladen

Natten mellan lördag och söndag är det dags att ställa tillbaka trädgårdsmöblerna igen… eller hur var det nu? Går det inte lika bra att göra det innan man går och lägger sig? Själva tycker vi som sagt att utemöblemang mest är någonting besvärligt som ska kånkas omkring så fort det vankas gräsklippning. Kanske har tidigare ägare haft en liknande uppfattning. Sin baden baden tycks man åtminstone inte ha använt under en lång tid. Ja, man glömde till och med bort att ta in den för vintern, och sedan var det klippt.


Naturen ger och naturen tar

Av detta kan vi lära två saker: riktiga trädgårdextremister har inte tid att sitta slöa i trädgårdsmöbler och besökare i vår övernaturliga Skog bör inte heller såsa alltför mycket. Den som blir stående alltför länge vid samma träd riskerar att bli fast för livet.


”Ack den som ändå var gjord av järn – och kunde rosta sig härifrån”

4 kommentarer:

 1. Det är väl det här som heter kulturpåverkad skog!

  SvaraRadera
 2. Hahahaa... tala om att ha vitt skilda inställningar till sin trädgård! Själv lever jag efter den mänskligaa devisen homo sedens, den sittande människan och har en sittplats i timman. Kan jag få lov att smitta med lite sitta?
  Lev väl i höst!

  SvaraRadera
 3. Nä tack, vi sitter på kontor hela veckorna. För oss är det mer avkopplande att jobba oss trötta en hel dag i trädgården. Vi tar inte ens fikapauser. Smitta på du bara, men vi är nog immuna.

  SvaraRadera