tisdag 6 oktober 2009

Och nu blir det barnporr

Trots vår cyniska och asociala läggning, och det faktum att vi bor på en plats som få hittar till (inte tidningsbudet till exempel), händer det ibland att vi får gäster. Vi menar nu riktiga gäster och inte någon löpsk råhind eller förskjuten hermelinhane.

I somras var ett sådant märkvärdigt tillfälle då en vänligt sinnad barnfamilj dök upp för att frivilligt utsätta sig för stora trädgårdsguidningen. Sådana gäster kan man inte annat än älska, särskilt som de gjort sig omaket att, medelst Lignoslistan på vår hemsida, informera sig om vad vi faktiskt inte redan hade i trädväg på tomten och medtaga detta som en present. Det var så den lilla guldhasseln Andrew kom i vår ägo.


Två avklädda småkillar,
t.v. Andrew Guldhassel, t.h unge herr Nerman

Den godhjärtade familjen hade krukat ett litet rotskott från sin egen guldhassel, Corylus avellana 'Aurea', i Roslagen. Andrew hade således inte mycket till egna rötter när han kom till oss. När han sedan raskt förlorade båda sina löv blev vi tämligen bekymrade för hans överlevnad och arrangerade till och med ett nöddop. Vi hade inte behövt oroa oss. Trots att han fortfarande bara är en tvärhand hög har Randy Andy redan förstått hur man visar vilken välhängd hunk man är. Att de fritt hängande genitalierna bara är några milimeter behöver man ju inte tråka honom för.


Tja, kan man blunda för det uppenbart obscena
så är väl det här också ett välkommet vårtecken

8 kommentarer:

 1. Med hjälp av macro kan man få det mesta att se stort ut..uups sorry "andy".... ; )
  /Janne

  SvaraRadera
 2. Macro? Vad är det för nymodighet?
  Sånt har vi inte på vår Kodak Instamatic!
  ;-D

  SvaraRadera
 3. Men ge andrew ett par byxor vetja,sådär naken fryser han ju,unge herr Nerman har faktiskt kläder på sig,både kortbyxor och skjorta,brr,kallt!!

  SvaraRadera
 4. Strålande idé!
  Måhända kan det dock vara bra att känna till att Andrew direkt efter avporträtteradendet förpassades till barnkammaren på övervåningen för övervintring inomhus. Så där kunde han ju inte gå omkring. Vad skulle grannarna säga?

  SvaraRadera
 5. Jag tror att även grannarna har en sund inställning till lite nakenhet,döm han inte för hårt,stackars andrew..han vill också överleva.

  SvaraRadera
 6. Nää, grannarna har faktiskt inte någon sund inställning till någonting vad vi vet.
  Döma Andrew skulle vi däremot aldrig drömma om. Man minns ju själv hur det var att vara liten och inte riktigt hålla koll på årstiderna.

  SvaraRadera
 7. Manners, på sig själv där. Nu har man allt tagit i och snaskat på ordentligt i sitt inlägg efter de tidigare funderingarna om vad som drar läsare eller inte. Själv har jag bara läst (och rodnat) och inte alls tittat på bilderna.

  SvaraRadera
 8. Du känner dina löss, Camellia!
  ;-DDD

  SvaraRadera