tisdag 1 september 2009

Myskan mobiliserar


I startgroparna för dagens omgång

Minns ni Pac-man? Den lilla cirkelfiguren som i persondatorernas barndom, eller låt oss säga tonår, fanns på var lekfull användares skärm. Av någon anledning är det till Pac-man vi associerar när vi attackeras av myskmadrans fröställningar - som efter en dagsutflykt i rabatterna finns ÖVERALLT, PÅ ALLA KLÄDER, inklusive insida av tröja, byxor och stövlar.


Sedan är de överallt...

Nå, det är inte särdeles plågsamt. Pac-man är alldeles mjuk och len och ser på ett högst personligt sätt ganska kul och gosig ut. Vi är också imponerade över Pac-mans överlevnadsstrategier och misstänker att Arboarkticum framöver kommer att vara invaderad av denna trevliga marktäckare. Inte oss emot (vi undanber oss dock myskaodlingar i gummistövlarna) – och om någon missat myskmadrans förträfflighet går det bra att läsa reprisen av lovsången här....and full score!

1 kommentar:

 1. God kväll kära bloggkollegor!

  Pacman IRL in Tierp - imponerande!
  Pacman goes vinkryddning - måste jag prova!
  Pacman Härföraren - välkommen hem till oss med din arme!

  Men med tanke på vilka besynnerliga händelser som utspelar sig i tierpstrakten måste jag dock höja ett varningens ord för Pacmans följeslagare, monstrena Blinky, Inky, Pinky och Clyde.

  Vilka dessa motsvaras av i er trädgård är jag osäker på men de är i färgerna rött, blått, rosa och orange.

  Hälsningar från en annan del på Upplandsslätten... en mer skyddad sådan...

  God natt

  Marit

  SvaraRadera