tisdag 24 augusti 2010

Sommarsemestern 2010 fortsätter

Så här dags har väl alla anständiga människor återvänt till sina arbetsplatser efter sin rättmätiga sommarledighet. Nu kan inte arboarkticerna berömma sig för att vara särskilt anständiga, ja frågan är om vi ens är att betrakta som mänskliga? Kanske är det just därför vi bestämt oss för att fortsätta semestra ett tag till – ja kanske hela hösten! Vi ska bara åka till våra respektive kontor i stan lite då och då för att jobba lite i veckorna. Fast bara för att vi vill det naturligtvis – egentligen har vi fortfarande semester – åtminstone hela veckändorna.

Väg ut, på väg hem till stan för att variera tillvaron
med lite jobb under vår fortsatta semester

Egentligen passade det ganska bra att vi var tvungna att lämna landsstället och åka till stan nu i morse. Sist vi var där glömde vi nämligen kvar vårt bredbandsmodem. Det är bland annat därför det varit lite tyst från Arboarkticum i blogosfären den senaste tiden. En annan anledning är att vi varit en hel del på resande fot och när vi väl varit hemma ägnat oss åt ett flertal tidsödande projekt.

Dessa utflykter, projekt och nya inköp kommer ett bra tag framöver att utgöra tyngdpunkten i bloggeriet om vi får gissa. I väntan på nästa inlägg får ni ägna er åt dessa idolporträtt på boningshuset ur olika vinklar. Vilken tur att vi fortfarande har semester och får åka dit igen redan på fredag! ;-D


...Baksidan...

...och östgaveln, sedd från Köksträdgården

2 kommentarer:

 1. Jestanes! Jag svimmar! Vackert som en dag. Men vadå helgerna? Bor ni inte där alltid????

  Härligt att ni är tillbaka i cyberspace. Nyfiken i en strut är jag på kommande inlägg:)
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Nej för böveln, Charlotta!
  Du tar oss väl inte för äkta Tierpsbor?!
  Nej, vi har dubbelt boende och är som framgår av hemsidan "riktiga amatörer som endast vistas i trädgården på helger och semestrar".
  Nu tar det dock inte mer än en timme med bil till landet så trädgården är aldrig långt borta, vare sig i rummet eller i sinnet - tvärtom, den är allerstädes närvarande.

  SvaraRadera