torsdag 10 april 2014

Nu rockar det igen

Tack alla läsare som hört av sig och meddelat ni visst frekventerar vår hemsida och faktiskt saknar den. Puss på er och en bukett blommor bestående av de tre lärksorter som hunnit börja blomma:

 Sikkimlärken Amardeep

Den sibiriska lärken Fjodor 

...och den vanliga europeiska lärken Leonardo.

Och för de stackars missledda av er som fortfarande tycker att lärkar är för gemena och simpla visar vi en annan bild att glädjas åt - den rena formen av papegojbuske, Parrotia persica, som har slagit ut sina brokiga blad, vilka verkligen ger skäl för namnet.

Papegojbuske med brokiga blad

Ja, det här var bara vårt sätt att meddela att nu fungerar hemsidan igen - sånär som på lite bilder här och där som försvann på något mystiskt sätt i hanteringen. Nu gör det inte så mycket för hela hemsidan är hopplöst inaktuell och ska moderniseras och göras om så fort vi får tid. Vilket år som helst alltså. Eller är det någon som känner någon billig hemsidessnickrare som behöver ett litet extraknäck?

3 kommentarer:

 1. Vem har sagt att lärk är tråkig?
  Kanske var det jag som placerade vår miserabla lärk på topplistan för trädgårdens tråkigaste växter en gång, men efter att ha sett era vackra bilder ropar jag - Förlåt alla lärkar om jag inte förstått er storhet!
  Jag måste skaffa fler lärkträd.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som om nästa generation lärk riskerar att bli en blandras

  SvaraRadera